rekry

pakohuone turku escapeartist Room Escape

Töihin pakohuonepelien maailmaan

Etsimme huonepakopeleihimme työntekijöitä luomaan erinomaista asiakaskokemusta pelaajillemme. Työ painottuu viikonloppuihin ja soveltuu erinomaisesti opiskelujen oheen.

Työn kuvaus:

Työntekijä huolehtii koko asiakaskokemuksesta –aina varauksesta viimeistelyyn niin, että hyvä maineemme puskaradiossa jatkaa kasvuaan. Toimenkuvaan kuuluu asiakkaiden vastaanottaminen, pelin valvominen ja ohjaaminen, mahdollinen ohjeistaminen vihjeillä sekä pelihuoneen ”nollaaminen” seuraavaa kierrosta varten. Myös muut konttorirutiinit yleisen siisteyden ylläpidosta ajanvarausten hanskaamiseen kuuluvat samaan pakettiin.

Työajat

Huonepakopeli kestää max. 60 minuuttia. Peliä varten vaaditaan n. 60-100 min työpanos per peli. Pelit ajoittuvat pääosin arki-illoille ja viikonlopuille.

Tuntimäärää emme pysty ennalta takaamaan, sillä työtunnit riippuvat niin varauskalenterin täyttöasteesta, omasta aktiivisuudesta kuin muiden työvuoroista. Työntekijöillä on kuitenkin mahdollisuus joustavasti sopia itselle sopivista vuoroista, ja kasvattaa pelien määrää tarjoamalla varattavia peliaikoja mahdollisuuksien mukaan.

Täysipäiväistä työ ei kuitenkaan ole. Arvio viikkotunneista 5-20.

Vaatimukset ja Palkkaus

Työ vaatii innostunutta otetta asiakaspalvelua kohtaan, tarkkuutta ja vastuunottokykyä- unohtamatta hyvää pelisilmää ja tarttuvaa innostusta pakohuoneisiin ja peleihin.

Arvostamme neuvokkuutta, oma-aloitteisuutta, hyvää kielitaitoa ja tietysti kiinnostusta pakohuoneisiin.

Toteutunut palkka on ollut tyypillisesti keskimäärin 20€/peli. Kerron mielelläni lisää  peliajoista ja palkkauksesta.

Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen samuli@escapeartist.fi ja kerro samalla, minkä verran olisit halukas tekemään vuoroja ja minä viikonpäivinä niin jutellaan tarkemmin.

t: Escape Artist -tiimi