turvallisuus

Pakohuoneet ja turvallisuus

Pakohuonepelissä pelaajat suljetaan huoneeseen, josta ulospääseminen vaatii erilaisten tehtävien ratkaisuja.

Niissä huoneissa, joissa ovi on pelin aikana lukittu, on oven sisäpuolella aina pelin keskeytystä  varten vara-avain tai vastaava väline huoneesta poistumiseen.

Lisäksi peliä valvoo jatkuvasti peliohjaaja, joka tarkkailee peliä ja pystyy kommunikoimaan huoneessa pelaavan ryhmän kanssa. Peliohjaaja  voi myös tarvittaessa keskeyttää pelin ja avata oven.

Pakohuoneissa on luonnollisesti myös palohälyttimet sekä huoneistojen yhteydessä alkusammutusvälineet. Kaikki pakohuoneemme on käyty läpi palotarkastajan kanssa.

Huoneet eivät ole täysin esteettömiä, mutta niissä liikuminen ja toimiminen on liikuntakyiselle aikuiselle vaivatonta. Huoneissamme pelaajia ei kahlita, eikä silmiä peitetä missään vaiheessa peliä. Ahtaanpaikankammoiselle huoneet eivät välttämättä sovellu.

Arvotavarat voi jättää pelin ajaksi aulaan jonne ei ulkopuolisilla pääsyä. Mikäli pelipaikalla on myös toinen ryhmä, voidaan tavarat jättää peliohjaajalle.

Peliä seurataan videokameroiden avulla, mutta videota ei tallenneta, eikä siitä saa kopioita.


CoVid19: tiedote ja viruksen vaikutus toimintaamme: (Päivitetään tilanteen muuttuessa. Päivitetty 29.5.)

Pakohuoneet ovat jälleen käytössä 1.6. alkaen varaustilanteen mukaan. Nyt kun tilanne Suomessa on helpottunut ja rajoitusten vapautuessa muustakin vapaa-ajan toiminnasta emme enää koemme turvalliseksi avata myös pakohuoneet.
Kannamme oman kortemme kuitenkin kekoon seuraavasti ja pidämme suojausta yllä, jotta asiakkaamme voivat pelata meillä turvallisin mielin:

  • Otamme vastaan peliryhmiä yhden kerrallaan / toimipiste. Pelihuoneissa pidämme noin tunnin väliä ryhmien välillä, tilojen tehotuulettamiseksi. Pidämme kiinni maksimiryhmäkoosta.
  • Edellytämme, että pelaajat pesevät /desittävät kätensä ennen peliä. Myös kertakäyttökäsineitä on saatavilla. Näin takaamme, että huoneen pinnat pysyvät mahdollisimman puhtaana.
  • Tämän lisäksi pyyhimme eniten käytössä olevat pinnat, kuten lukot, napit ja kahvat joka pelin välillä.
    Huoneissa on pääsääntöisesti koneellinen ilmanvaihto, mutta tuuletamme myös niitä mahdollisuuksien mukaan.
  • Oireisia asiakkaita emme ota vastaan. Tule pelaamaan vain terveenä, peruminen on maksutonta
  • Saatavilla on veloituksetta myös kertakäyttömaskeja.

Ohjeita saapumiseen:

  • Älä tule pelaamaan, jos sinulla on oireita
  • Pese/desitä kätesi ennen pelin alkua. Pelihuoneen ulkopuolella on käsidesiä.
  • Otamme asiakkaat sisään 10min ennen pelin alkua. Aiemmin emme pysty ryhmiä päästämään sisään mahdollisen edellisen ryhmän pelistä tai pelin nollauksesta johtuen.

Otamme asiakkaidemme turvallisuuden vakavasti!
Mikäli haluat kysyä lisää turvallisuudesta, älä epäröi ottaa yhteyttä.