Pakohuoneet: Turku

Huonepakopelimme sijaitsevat Turun keskustassa!

Valittavanasi on neljä eri Room Escape -elämystä Turun keskustassa.
Kaksi huoneistamme, The Creepy Circus ja The Hunter sijaitsevat Läntisellä Pitkäkadulla (21-23) ja Battleships Yliopistonkadulla (33).

Huom. Battleships -huoneissamme tapahtuneen vesivahingon vuoksi huoneet ovat suljettuna huhtikuussa muutaman viikon ajan. The Creepy Circus ja The Hunter huoneemme läntisellä kadulla ovat varattavissa normaalisti.


Huone III: Battleships! 

Sukellusveneenne on hajonnut ja ajautunut vihollisvesille. Ehdittekö selvittää tienne pakokapseliin ennen paikalle ilmaantuneiden taistelulaivojen torpedojen osumista?

Siirry huoneen sivulle…

Vaikeusaste 3.5/5


UUTTA:  Battleships – Battle Mode!

Battle mode pakohuone

Sukellusveneenne on hajonnut ja ajautunut vihollisvesille. Pakokapseleista toimii varmuudella vain yksi. Kamppailette kilpailevaa tutkijaryhmää sekä kelloa vastaan.

Siirry huoneen sivulle…

Vaikeusaste 3.5/5


Huone II: The Hunter

pakohuone hunter

Ryhmäsi löytää itsensä sellistä pommin tikittäessä pöydällä. Olette joutuneet osaksi mielipuolen metsästäjän viimeistä jahtia.
Siirry huoneen sivulle…

Vaikeusaste 4/5


Huone 1:  Escape the Creepy Circus 

pakohuone circus

”Jotkut liittyvät vapaaehtoisesti, toiset eivät…

Löydät ryhmäsi tokkurassa hämäräperäisen sirkuksen takahuoneesta. Olette joutumassa vastentahtoisiksi avustajiksi illan päänumeroon. Veitsenheittäjän esitys alkaa 60 minuutin kuluttua. Älä jää ottamaan selvää, mitä show tuo tullessaan.”
Siirry huoneen sivulle…
Vaikeusaste: 3/5


Siirry varaamaan huoneita tästä:

varauskalenteri