Pakohuoneet: Turku

Huonepakopelimme sijaitsevat Turun keskustassa!

Valittavanasi on viisi eri Room Escape -elämystä Turun keskustassa.
Kaksi huoneistamme, The Creepy Circus ja The Hunter sijaitsevat Läntisellä Pitkäkadulla (21-23) ja Battleships, The Crime Scene ja Bunkkeri Yliopistonkadulla (33).


Huone I: Battleships! 

Sukellusveneenne on hajonnut ja ajautunut vihollisvesille. Ehdittekö selvittää tienne pakokapseliin ennen paikalle ilmaantuneiden taistelulaivojen torpedojen osumista?

Siirry huoneen sivulle…

Vaikeusaste 3.5/5


UUTTA:  Battleships – Battle Mode!

Battle mode pakohuone

Sukellusveneenne on hajonnut ja ajautunut vihollisvesille. Pakokapseleista toimii varmuudella vain yksi. Kamppailette kilpailevaa tutkijaryhmää sekä kelloa vastaan.

Siirry huoneen sivulle…

Vaikeusaste 3.5/5


Huone II: The Hunter

pakohuone hunter

Ryhmäsi löytää itsensä sellistä pommin tikittäessä pöydällä. Olette joutuneet osaksi mielipuolen metsästäjän viimeistä jahtia.
Siirry huoneen sivulle…

Vaikeusaste 4/5


Huone III:  Escape the Creepy Circus 

pakohuone circus

”Jotkut liittyvät vapaaehtoisesti, toiset eivät…

Löydät ryhmäsi tokkurassa hämäräperäisen sirkuksen takahuoneesta. Olette joutumassa vastentahtoisiksi avustajiksi illan päänumeroon. Veitsenheittäjän esitys alkaa 60 minuutin kuluttua. Älä jää ottamaan selvää, mitä show tuo tullessaan.”
Siirry huoneen sivulle…
Vaikeusaste: 3/5


Huone IV:  The Crime Scene

crime scene escape room

The Crime Scene: Ryhmä rikospaikkatutkijoita lähtee viimeiseen epätoivoiseen yritykseen löytää murha-ase vain tuntia ennen oikeudenkäynnin alkua. Pystyttekö toimittamaan ratkaisevat todisteet ajoissa, vai pääseekö vaarallinen rikollispomo Paco Juanéz takaisin vapaalle jalalle? (Huoneen sivu / Vaikeusaste 80%)


Huone V:  Maailmanlopun bunkkeri

Kun maailmanloppu uhkaa, kannattaa hypätä vaihtopenkille ja odotella että pöly laskeutuu. Olette päättäneet syväjäädyttää itsenne maanalaiseen bunkkeriin ja odotella, että kaikenmaailman pandemiat, sodat ja toriparkkityömaa ovat vain häipyvä muisto ihmiskunnan historiassa.
Yhtäkkiä syväjäädytyksen turvaprosessi katkaisee nokosenne havaittuaan, että bunkkerin ilma riittää enää tunniksi. Äkillinen herätys syväjäädytyksestä on aiheuttanut teille muistinmenetyksen, ettekä enää muista miten päädyitte sinne, missä olettekaan ja etenkään miten sieltä pääsee pois! (Huoneen sivu / Vaikeusaste 70%)


Siirry varaamaan huoneita tästä:

varauskalenteri