fbpx

Pakohuoneet: Turku

Huonepakopelimme sijaitsevat Turun keskustassa!

Valittavanasi on seitsemän eri Room Escape -elämystä Turun keskustassa.
Neljä huoneistamme, Velhovankila, The Creepy Circus, Baker Street ja The Treasure Hunter sijaitsevat Läntisellä Pitkäkadulla (21-23) ja Battleships, The Crime Scene ja Bunkkeri Yliopistonkadulla (33).


Ryhmänne löytää itsensä telkien takaa karmivasta paikasta: Velhojen ja noitien vankilasta keskeltä merta. Ainakaan aamulla vielä ette edes tienneet omaavanne edes taikavoimia?

Siirry huoneen sivulle…

Vaikeusaste 5,5/10


Battleships! 

Sukellusveneenne on hajonnut ja ajautunut vihollisvesille. Ehdittekö selvittää tienne pakokapseliin ennen paikalle ilmaantuneiden taistelulaivojen torpedojen osumista?

Siirry huoneen sivulle…

Vaikeusaste 7/10

Battleships – Battle Mode!

Battle mode pakohuone

Sukellusveneenne on hajonnut ja ajautunut vihollisvesille. Pakokapseleista toimii varmuudella vain yksi. Kamppailette kilpailevaa tutkijaryhmää sekä kelloa vastaan.

Siirry huoneen sivulle…

Vaikeusaste 7/10


Kohtalon hetki Baker Streetillä

Kohtalon hetki Baker Streetillä: Nokkapokka Sherlockin ja hänen arkkivihollisensa kanssa on eskaloitunut pahemman kerran. Tuo inha rikollisnero on uhannut tehdä lopun Baker Streetin legendaarisesta etsivätoimistosta ja kaikista sen naapureista korttelin säteellä. Kuulostaa ansalta eikö?
Siirry huoneen sivulle…

Vaikeusaste 7,5/10


The Treasure Hunter

Kuuluisa arkeologi ja aarteenmetsästäjä Professori Bones on pulassa! Pelastakaa hänen aarteensa, ennen kuin on myöhäistä…
Siirry huoneen sivulle…

Vaikeusaste 6,5/10


Escape the Creepy Circus 

pakohuone circus

”Jotkut liittyvät vapaaehtoisesti, toiset eivät…

Löydät ryhmäsi tokkurassa hämäräperäisen sirkuksen takahuoneesta. Olette joutumassa vastentahtoisiksi avustajiksi illan päänumeroon. Veitsenheittäjän esitys alkaa 60 minuutin kuluttua. Älä jää ottamaan selvää, mitä show tuo tullessaan.”
Siirry huoneen sivulle…
Vaikeusaste: 6/10


The Crime Scene

crime scene escape room

The Crime Scene: Ryhmä rikospaikkatutkijoita lähtee viimeiseen epätoivoiseen yritykseen löytää murha-ase vain tuntia ennen oikeudenkäynnin alkua. Pystyttekö toimittamaan ratkaisevat todisteet ajoissa, vai pääseekö vaarallinen rikollispomo Paco Juanéz takaisin vapaalle jalalle? (Huoneen sivu / Vaikeusaste 7,5/10)


Maailmanlopun bunkkeri

Kun maailmanloppu uhkaa, kannattaa hypätä vaihtopenkille ja odotella että pöly laskeutuu. Olette päättäneet syväjäädyttää itsenne maanalaiseen bunkkeriin ja odotella, että kaikenmaailman pandemiat, sodat ja toriparkkityömaa ovat vain häipyvä muisto ihmiskunnan historiassa.
Yhtäkkiä syväjäädytyksen turvaprosessi katkaisee nokosenne havaittuaan, että bunkkerin ilma riittää enää tunniksi. Äkillinen herätys syväjäädytyksestä on aiheuttanut teille muistinmenetyksen, ettekä enää muista miten päädyitte sinne, missä olettekaan ja etenkään miten sieltä pääsee pois! (Huoneen sivu / Vaikeusaste 8/10)


Pakohuoneiden vaikeus: Pakohuoneille merkitty vaikeusaste on viitteellinen. Huoneen vaikeuteen vaikuttaa pelaajamäärä (yksi huone voi olla toista helpompi kahdella pelaajalla, mutta vaikeampi neljällä). Sekä vihjeiden määrä. Sopivaan aikaan otetut vihjeet vauhdittavat peliä merkittävästi.


Siirry varaamaan huoneita tästä:

varauskalenteri

Avaa chat
1
Tarvitsetko apua?
Hei! Etsitkö peliä tälle päivälle? Voit kysyä viestillä, jos kalenteri ei tarjoa sopivaa aikaa.