ryhmät

Pikkujoulut, polttarit, synttärit tai firman virkistyspäivät pakohuoneessa?

Onnistuu!

Ota yhteyttä suurempien ryhmäkokojen osalta info(a)escapeartist.fi, niin tarkistetaan ajat tapauskohtaisesti. Varauskalenterimme on avoinna tyypillisesti vain pari kuukautta eteenpäin, mutta otamme vastaan varauksia myös myöhemmille ajoille.

Läntisenkadun toimipisteessämme voi pelata jopa 12 henkeä samaan aikaan ja tilassa on myös mahdollisuus seurata muiden peliä ruudulta. Yliopistonkadun toimipisteemme tarjoaa mahdollisuuden jopa 10 hengen Battle-peleille samaan aikaan. Battle pelissä ryhmät kisaavat toisiaan vastaan samanlaisissa huoneissa.
10-20 hengen ryhmille, voimme järjestää yhteistyössä Viinikavereiden kanssa Yliopistonkadun toimipisteellämme pakopelin ja viinikoulutuksen samassa lokaatiossa. Ryhmä jaetaan kahteen max 10 hengen porukkaan, joista Ensimmäinen pelaa ja toiset osallistuvat viini-tastingiin. Tunnin jälkeen osat vaihtuvat.

Pelit voimme laskuttaa niin halutessanne (yritykset).
Kysy lisää: Lähetä sähköpostia

Kaipaatko Pikkujouluihisi tai tiimipäivääsi lisää ideoita?

  1. Käykää pakenemassa yhdestä, kahdesta tai vaikka kolmesta pakohuoneestamme. Samaan aikaan voimme järjestää pakopelin jopa 26 hengelle (kahdessa eri toimipisteessä)
  2. Yhteistyökumppanimme Viinikaverit voi järjestää tiloissamme viini-tastingin haluamallanne sisällöllä pakoilun päätteeksi tai isompien ryhmien tapauksessa odottavalle ryhmälle.
  3. Parin korttelin päässä mainio Panimoravintola Koulu tarjoaa Olutkoulutuksen, sekä -maistelun.
  4. Jatkakaa iltaa ruoan parissa joko Koulussa tai, jossain lähistön useista ravintoloista.

P.S. Toimipisteidemme läheisyydessä palvelee myös erinomaisia ravintoloita, joissa pelien jälkipuinti voi jatkua.
Läntisenkadun toimipisteemme vierestä löydät ravintola Kertun.
Yliopistonkadun toimipisteemme naapurista löytyy niin Woolshed, Pikku-Torre kuin Gastropub Hiivari. Myös Panimoravintola Koulu on parin korttelin päässä?