Ajanvaraus & Hinnat

Varaa aika mihin tahansa huoneista tästä.
Voit tiedustella kahden huoneen tuplavarauksia myös erikseen s-postilla.

Elokuun Extra! – Arvomme elokuussa pelanneiden ryhmien kanssa ilmaisen pelin! Käy pelaamassa mikä tahansa huoneistamme elokuussa ja osallistut arvontaan – seuraava pelisi voi olla ilmainen! (arvonta suoritetaan 1.9. ja voittajiin otetaan yhteys henkilökohtaisesti)
Pelin hinta:
5-6 pelaajaa 20e / hlö
4 pelaajaa 25e / hlö
3 pelaajaa 32e / hlö
2 pelaajaa 36e / hlö
Opiskelijat / Eläkeläiset: 60€/huone. Ale voimassa maanantaista torstaihin
Varaa aika

Huom: Erikoistilaisuuksissa, kuten polttarit tai firman virkistyspäivät, voit myös ottaa yhteyttä meilillä. Pääsääntöisesti tarjoamme aikoja arki-iltoihin ja viikonloppuihin muutamalle viikolle etukäteen, mutta voimme sopia myös muista ajoista.

Ajanvarauskalenterimme tarjoaa aikoja max. 60 päivän päähän. Mikäli haluat varata ajan pidemmälle tulevaisuuteen, ota yhteyttä meilillä.

Huomaathan myös, että vapaita varausaikoja saattaa tulla lisää päivittäin, joten jollet löydä sopivaa, palaa takaisin hetken päästä.

Maksutavat:
– Pankki- ja luottokortit
– Käteinen
– Lasku (yritykset)
– Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit
– Edenredin virikesetelit
.
Lahjakortit:
Voit ostaa meiltä myös lahjakortin haluamallesi pelaajamäärälle. Mikäli haluat tilata/ostaa lahjakortin, osta se suoraan verkkokaupastamme (linkki ylhäällä) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info(a)escapeartist.fi. Lahjakortin voi myös käydä noutamassa ja maksaa paikan päällä*
(*ennaltasovittuna aikana, arki-iltaisin tai viikonloppuisin)