fbpx

Uusia pakohuoneita

Turun uusimmat pakohuoneet aukeavat syksyllä:
Avaamme syys-/lokakuussa kaksi uutta huonetta Läntisen Pitkäkadun toimipisteelle. Huoneet ilmestyvät varauskalenteriimme, kun saamme ne valmiiksi.
Jos haluat kuulla kun huoneet avataan – liity sähköpostilistallemme! (Samalla osallistut ilmaisen testipelin arvontaan!)

Ensimmäinen avattava huone on Kohtalon hetki Baker Streetillä.

Huom! Huone on rakennettu toimintansa lopettaneen CLU Oy:n Baker Street -huoneen pohjalle, mutta se on uudelleenkirjoitettu ja maustettu omalla mausteseoksellamme. Jos olet kuitenkin aiemman Bakerin pelannut, niin osa tehtävistä on samoja, joten haluat ehkä odottaa seuraavaa.

Nokkapokka Sherlockin ja hänen arkkivihollisensa kanssa on eskaloitunut pahemman kerran. Tuo inha rikollisnero on uhannut tehdä lopun Baker Streetin legendaarisesta etsivätoimistosta ja kaikista sen naapureista korttelin säteellä. Kuulostaa ansalta eikö?
Päätätte jakautua ryhmiin ja Sherlockin lähtiessä jäljittämään vastustajaansa, jää teidän – uskollisen apurin rooliksi varmistaa että kotipesä on kunnossa. Palaatte Baker Streetin toimistoon varmistamaan oliko kyseessä harhautus…

Toisena aukeaa Velhovankila!

Tämä huone on hatunnosto suosikkivelhokoulumme kasvateille. Huone on suunniteltu huomioiden niin aikuisten peliporukat kuin perheet, joissa on (velho)kouluikäisiä lapsia. Aivan kuten The Treasure Hunter huoneemme.
Löysitte kadulta lompakon, jossa oli erikoisen näköinen henkilökortti ja kuitteja kummallisen kuuloisista paikoista. Ihan hyvää hyvyyttänne lähditte etsimään jotakin ”Noidankattila” -nimistä kauppaa tavoittaaksenne omistajan, mutta surkeiden sattumusten seurauksena teidät sekoitettiin henkilökortin omistajaan ja pidätettiin kovin kummallisten virkailijoiden toimesta. Nyt ryhmänne löytää itsensä telkien takaa karmivasta paikasta: Velhojen ja noitien vankilasta keskeltä merta. Ainakaan aamulla vielä ette edes tienneet omaavanne edes taikavoimia? Teitä lykästi kuitenkin sellinne suhteen, sillä edellinen asukas jätti muutaman maagisen esineen taakseen. Onko pakenemisesta sittenkin toivoa?


Avaa chat
1
Tarvitsetko apua?
Hei! Etsitkö peliä tälle päivälle? Voit kysyä viestillä, jos kalenteri ei tarjoa sopivaa aikaa.