Maailmanlopun bunkkeri


Kun maailmanloppu uhkaa, kannattaa hypätä vaihtopenkille ja odotella että pöly laskeutuu. Kuten muutkin huolta kantavat asiakkaamme, olette päättäneet syväjäädyttää itsenne maanalaiseen bunkkeriin ja odotella, että kaikenmaailman pandemiat, sodat ja toriparkkityömaa ovat vain häipyvä muisto ihmiskunnan historiassa.
Rahanne riittivät juuri ja juuri markkinoiden edullisimpaan bunkkeriin, mutta toiveikkaina ja tyytyväisinä astuitte sisään ja pakastitte itsenne. Yhtäkkiä syväjäädytyksen turvaprosessi katkaisee nokosenne havaittuaan, että bunkkerin ilma riittää enää tunniksi. Äkillinen herätys syväjäädytyksestä on aiheuttanut teille muistinmenetyksen, ettekä enää muista miten päädyitte sinne, missä olettekaan ja etenkään miten sieltä pääsee pois!

Uusin pakohuoneemme sopii 2-4 hengen ryhmille ja sopii niin aloittelijoille, kuin kokeneemmillekin maailmanlopun odottelijoille.
Bunkkerihuoneemme osalta varattavia aikoja tulee enemmän syksyn mittaan, kun useampi peliohjaaja on saanut siihen koulutuksen.

Vaikeusaste:

vaikeusaste 3/5

Varaa aika pakohuoneeseen Maailmanlopun bunkkeri. Peli maksetaan paikan päällä (hinnat):

Varaa aika

Mikäli varauskalenteri ei näy oikein klikkaa tästä